sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Going gets tough

Lauantaina pääsin tokan kierron treeni kakkosen pariin. Arvelin etukäteen sen olevan täyttä murhaa - isojen lihasten liikkeitä, samoilla painoilla, mutta enemmän sarjoja ja toistoja. Lisärasitteena kevyt darra, jonka aiheutin itselleni perjantaisen OlutExpon avulla... en ole ylpeä, mutta töihin liittyvä tilaisuus josta ei oikein kehdannut kieltäytyäkään.

Haasteista huolimatta treeni kunnialla läpi, ilman painojen vähentämistä tai vajaita sarjoja. Enää ei tarvitse valittaa liian kevyestä treenistä, tässä pääsi jo repimään ja murisemaan ihan tosissaan. Pikkuhauska yksityiskohta - reisikoukistuskone on Elixialla alakerrassa, arvatkaapa miten kliffaa oli kiivetä takaisin yläkertaan kun pohjilla oli 4x9 kyykkyä ja reisikoukistukset päälle? :)

Elimistö ei sitten ollutkaan ihan samaa mieltä homman hauskuudesta. Iltaa myöten tuli deja vu ja tuttu kurkkukipu. Vitutus sanoinkuvaamaton. Onneksi tänä aamuna olo oli edes kohtalainen. Pillerikasan voimin keho käyntiin ja iltapäivästä puntille. Hetken pohdin menenkö, mutta ajatuskin taas lepsuilusta flunssan takia kiukutti. Treeni kolmosta käyntiin siis, vaihteeksi EasyFitillä.

Ihan yhtä kunnialla en suoriutunut kuin kakkosesta, mutta tyydyttävästi. Penkkiliikkeissä jouduin tipauttamaan sarjapainoja, sen sijaan leuanvedon ja hauiskäännöt runttasin raivolla valmiiksi asti. Paljon heikompaankin oli edellytykset, ailahtelevaisen yleiskunnon kanssa. Katsotaan miten tästä rasituksesta saa nyt keholta palautetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti