perjantai 13. kesäkuuta 2014

Still alive

Tällainen tylsä "täällä ollaan" päivitys tähän väliin.

Viime viikon irtiotto päättyi lauantaina ja starttailin levänneenä rundin testiviikon. Penkistä nousi ihan hyvällä vireellä maksimitoistot 5x80, 7x75. Säälittävää edelleen, sillä esim 6.4. nousi TÄSMÄLLEEN samat. Ei siis mitään edistystä tällä saralla ja nyt sen surutta todistaa tuloskorttikin.

Onneksi testiviikolla muuten ihan tyydyttäviä lukemia. Smith-kyykkyä 7x145, 7x140 (vrt 8.4. maksimit 8x140, 8x135), kapea pena smithissä 9x80, 10x75 (vrt 9.5. maksimit 6x80, 8x70). Muuta hyvää repimistä mavet 3x5x140 ja etukyykky nelosen sarjoja painoa nostaen 75, 77, 80, 82.

Leuanvedossa tuntuu tulleen takapakkia, kun jonkun aikaa joutunut vetelemään ylätaljaa sen sijasta lisäpainovyön uupuessa uudelta salilta.

Painojen kurittamisen lisäksi olen keventänyt ruokavaliota, tavoitteena saada itseään vähän parempaan kesäkuntoon. Eli rasvaa pois. Käytännössä hiilarit minimissä päivällä, illemmalla sitten tukevammin (etenkin treenin jälkeen). Välipaloissa ja aamiaisissa myös nyt tsempattu. Käytännössä hiilarivaje on hieman syönyt tehoja treeneistä, tai hyytyminen tulee loppua kohden voimakkaammin. Alussa saa riuhdottua latarin voimin ihan täysillä kyllä.

Katsotaan jos saisi kuitenkin sen verran löysiä pois että kehtaa ilman paitaa kesälomalla kulkea, toki tietty pitäisi normaalisti selvitä treeneistäkin.

Kuva ei liity mun treeneihin (vaikka vähän taustalta erotunkin), mutta nämä vetää paremmin lukijoita kuin pelkät höpinäni ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti