sunnuntai 19. tammikuuta 2014

SPM testaa Elixia Tikkurila

Ei ihan niin eksoottista kuin viimeeksi, mutta kirjaillaan tavan vuoksi tämäkin talteen ja tietoon. Ihan muiden asioiden myötä Tikkurilan Elixia osui tänään treenien kohteeksi. Täsmälleen samassa paikassa olen treenannut aiemminkin, tosin silloin punttis oli vielä Finnbodyn kyltin alla. Eikä nykyisessä salissa mitään tuttua ollut, paikat oli pistetty täysin uusiksi.

Finnbody ei ollut mikään järin kehuttava aikanaan, eikä Elixia ole onnistunut pohjapiirrustusta saamaan juuri selvemmäksi. Välineistö on levitelty moneen eri kerrokseen ja kokonaisuus on sekava. Facepalmasin jo sokkelon läpi navigoidessani ns. vapaiden painojen alueelle, mutta onneksi sieltä lopulta löytyi kaikki mitä kolmostreeniin kaipasin. Joka tapauksessa eri kerroksissa ramppaaminen olisi riesa, jos säännöllisemmin kävisi.

Välineistöä löytyy kuitenkin kaikkiin tarpeisiin ja ainakin näin sunnuntai-iltapäivänä sali oli lähes autio. Pukuhuoneet ja suihkutilat Elixiatyyliin viihtyisät ja siistit.

Itse treenin voi tältä päivältä laittaa arkistoon "ok". Viime aikoina treenimotivaatiota olisi riittänyt vaikka vuorien nosteluun, mutta kaiken maailman muun sähläämisen ansiosta treenikerrat ovat jääneet vajaiksi. Sekä viime viikolla (joka tosin oli lomaviikko Kanarialla), että kuluneella vain kolme käyntiä. Ohjelmasta perässä laahaaminen ottaa päähän, mutta itse treenit ovat sujuneet hyvin. Keventelyviikko niputettiin jo Kanarialla ja nyt on päästy hyvään vauhtiin uudessa kierroksessa. Ykköstreeni tällä viikolla oli suorastaan huippu, energiaa oli huimasti ja lähes joka liikkeessä sai nostaa perus sarjapainoja. Merkittävimpänä tuloksena muistiin Smith-kyykky 6x6x120kg, vain viimeinen sarja punaiselle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti