keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Turha tammikuu

Kieltämättä alkaa hieman nuppi turvota sairastelun kanssa. Hyvät motivaatiot valuu hukkaan ja kehityksestä on turha puhua. Kun joulukuussa oli vakaa aikomus että vuodenvaihteen jälkeen vedetään v*tun kovaa, nyt koko tammikuu alkaa näyttää turhalta räpistelyltä. Jouluviikon vatsatauti varjosti hieman viikon 1 treenejä, viikolla 2 etelässä lomaillessa kolme treeniä, viikolla 3 muiden härdellien ansiosta kolme treeniä, viikolla 4 flunssan takia vain kaksi treeniä. Tällä viikolla pyöreää nollaa tähän mennessä...

Jaa miksi?

Sunnuntaina olin kahden peräkkäisen treenipäivän jälkeen taas kuin hakattu mato - joka paikkaan särki ja järkyttävä uupumus. Toki lihaskivut olivat osittain treenien aikaansaamaa arkuutta, mutta arvasin ettei ihan koko totuus kuitenkaan. Illalla nousikin jälleen pientä lämpöä ja pitkittynyt flunssa oli tosiasia.

Kolme turhauttavaa päivää taas kulunut ja taukoa treeneistä, enemmän ja vähemmän räkäisenä ja veto poissa. Ärsyttävintä on epävarmuus milloin tässä nyt uskaltaa taas rehkiä, kun edellinen yritys otti niin selkeästi takapakkia terveyden suhteen.

Mutta tällaista tämä välillä on, aina ei homma ole kiinni vain omasta aikaansaamisesta.

Räpsy kuvitukseen tulee viikonlopulta, vielä kun olin voimieni tunnossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti