lauantai 25. tammikuuta 2014

SPM testaa SATS Itäkeskus

Vaihtelu virkistää sanoi joku joskus, tänään intopinkeenä aamusta roikuttiin Itäkeskuksen SATSin ovenkahvassa.

Itiksen SATS on avattu vastikään, joten uudenkarhea sali kaiken kaikkiaan. Plussaa siitä että koko revohka sijaitsee yhdessä tasossa, eikä tarvitse kiipeillä ees taas. Miinusta vapaiden painojen osalta - kaikkea kyllä löytyy, mutta just niin hintsusti kuin on pakko. Kyykkyhäkkejä on tasan yksi ja se on kovin hintelän oloinen rakenteeltaan, varsinaista nostoaluetta ei lainkaan. Isohko crosstraining -alue pelastaa hieman, sen häkkyröissä onnistuu kyykyt ja hätätilanteessa penkkaaminenkin. Toki alue sopii myös mavettamiseen, ellei kiertoharjoittelijoita pyöri jaloissa liikaa.

Laitekantana Atlantis, Prexor, Eleiko. Pukuhuoneet, suihkut ja koko yleinen atmosfääri hyvin uusi ja tyylikäs - yllättäen. Tutustumaan pääsi yhteystietonsa uhraamalla ilmaiseksi. Viikonloppuaamuna hiljaista, mutta aamupäivän mittaan alkoi kyllä porukkaa ilmestyä. Kovin vakava punttijuntti voi tuntea olonsa lievästi ahdistuneeksi, sillä Itiksen SATS on vielä huomattavasti Elixiaa selkeämmin söpöily-fittness sali. Älä paisko painoja kovin ronskisti, etteivät tytöt ja mummelit säiky.

Vuorossa oli uusi kierros ja ykköstreeni - ai että, sitä penkkipunnerrusta jälleen masentamaan. Yllättäen tänään kuitenkin sujui ihan kivasti sarjoilla 2x1x80, 2x6x72, 8x67. Ei edelleenkään mitään leijumista näissä tuloksissa, mutta ei myöskään vajaita tai punaisia sarjoja. Muutkin liikkeet ihan hyvällä sykkeellä, kulmasoudussa tangolla koitin ja hoidin menestyksekkäästi 3x11x75. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti