sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tekemisen meininki

Hieman huono omatunto blogipäivitysten vähenemisen takia. Mutta tämä ei edelleenkään ole Seiskan viihdepalsta vaan lähinnä oman bodyelämäni päiväkirja, joten en viitsi kirjoitella tikusta asiaa. Viime aikoina on muutenkin ollut lähinnä negatiivista kerrottavaa sairastelujen takia.

Tällä viikolla sain pitkästä aikaa täydellisen kierroksen suotritettua ja hyvä niin, sillä nyt oli rankan viikon (tai kuten valmentajani sanoo, testiviikon) vuoro. Kun treenit sai taas kulkemaan, keskityin niin intensiivisesti tekemiseen ettei ole juuri painanut mieleen mitään erityistä bloggailtavaa - saati muistanut räpsiä kuvia.

"Koeviikon" maksimitoistotuloksia pääliikkeistä:
- Penkkipunnerrus 3x77, 7x72 (todella onnetonta, kuukausi takaperin 4x77, 8x70 !?!)
- 30 asteen vinopenkki smith 4x80, 7x75
- Smith kyykky 8x130, 9x125
- Leuanvedot vastaote lisäpaino 5x20, 7x15
- Mave 7x130
- Etukyykky 8x70, 8x65

Edelleen olen tyytyväinen kyykkyjen ja maven kehitykseen, kaikki punnertaminen sen sijaan jurnuttaa jälkijunassa. Pena ei vaan kulje, ei edes tahdonvoimalla. Omituista sinänsä että rintalihasten ulkoinen kehitys on kyllä ihan näkyvää, mutta voimatasot junnaa.

Pistetään loppuun vielä pieni taljavinkki, joka minulle oli ihan heureka-elämys. Idea syntyi kun tuskailin Larun salin Tehcnogym taljassa kylkien tekemistä - taljan vaijeri on liian pitkä, jotta saisin kylkiin sopivan liikeradan. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta taljan ylähakasen kiinnittäminen taljapyörän ympäri vaijeriin antaa juuri sopivat noin 20cm lisää pelivaraa. Normaalistihan hakasen jälkeen oleva stoppari jää taljapyörän yläpäähän, kun käyttää taljaa alhaalta. Pikkujuttu, mutta näppärä tietää jos vastaavaan ongelmaan törmää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti