perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kyllä koittaa vastustella

Viime viikko risainen, tämä viikko jatkuu samaan mollivoittoiseen teemaan.

Kuten totuttua, intoa puntille olisi vaikka muille jakaa mutta kunto taas kenkkuilee. Tiistaina nykäisin kolmostreenin ja salillakin viilis oli ihan hyvä - sarjoista vaan ei tahtonut tulla lasta eikä paskaa. En oikein itsekään ymmärtänyt mikä mättää. Unta ja ruokaa oli plakkarissa ihan riittämiin, eikä nyt erityisemmin stressiäkään. Silti sarjat tuskaisia, painoilla joiden kaiken järjen mukaan olisi pitänyt kyllä nyt hoitua. Kiroillen jouduin tipauttamaan kiloja viimeisistä seteistä useammassa liikkeessä.

Sen jälkeen onkin jahkailtu tämmöisessä "tulenko kipeeks vai en" välitilassa. Oireena lievää päänsärkyä, kurkkukipua ja jumalaton väsymys koko ajan. Aiemmista kerroista viisastuneena olen jättänyt treenit treenaamatta, mutta ei tämäkään hyvältä vaihtoehdolta vaikuta. Kolmatta päivää ihan hukkaan ja olo ei ole sen selkeämpi. Todennäköisesti tänä iltana lähden kokeilemaan, meni syyteen tai saveen. Mave ja etukyykky varmasti antavat kropalle sen sysäyksen että sairastellaan sitten vihdoin kunnolla viikonloppuna, jos on tullakseen. Ellei, niin sitten vaan treeniä horo treeniä!

PortaPro kuulokkeeni olivat napsahtaneet treenilaukussa poikki ja se aiheutti suuren surun. Nappikuulokkeiden kanssa treenaaminen ei ole mun juttu ja pitäisi nyt heti ensi tilassa kipaista uudet jostain. Pisti vaan miettimään ennen samanlaisten ostamista, löytyisikö järkevässä hintaluokassa jotain muita luureja joita kannattaisi salikäyttöön harkita?

Sain palautetta että blogissa ei ole näkynyt ikuisuuteen alkuajoilta tuttuja haukkakuvia, joten korjataanpa tuo moka nyt samantien.


Epämääräinen rillit huurussa palaselfie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti