perjantai 4. huhtikuuta 2014

Takaisin pelissä

Edellisen postauksen jälkeen tapahtunutta - Kummemmilta sairasteluilta vältyttiin ja lauantaina runtattiin ihan tyydyttävä nelostreeni. Settiin kuului muun muassa mave 3x3x135, jossa jopa vahingossa innostuin kaksi ekaa sarjaa tekemään nelosina. Etukyykyt 2x7x70 myös kunnialla.

Tästä jatkettiin tiukempaa tahtia, kuten treenikalenterista näkee. Toisaalta typerää laiminlyödä palautumista lepopäivien puutteella rankalla viikolla, mutta kun ei malttanut...

Volyymiviikon ykkös- ja kolmostreenit menivät vähän matalavireisesti, mutta kakkonen ja nelonen ihan kivasti. Vähän tuloslistan lukemia:
- Pena 3x80, 4x77, 5x75, 7x72
- Smith-kyykky 8x130, 7x132, 6x135, 5x137, 4x140
- Mave 4x4x135
- Etukyykky 3x7x70

Mave liikahti taas yllättävänkin helposti, vaikka viimeinen sarja lie kaikkea muuta kuin teknisesti kaunis. Smith-kyykyt olivat rankinta duunia salirintamalla pitkään aikaan. Viimeiseen 140kg sarjaan lähtiessä oli miehestä mehut jo melko puserreltu. Tein mielessäni exit plania - varmistusraudat on, kun nosto menee reisille, tuohon vaan rojautan mahalleni... ja se sataneljäkymppiä päästää sellaisen kolinan varmistuksiin jysähtäessään että häpeän loppupäivän. Mutta niin se vaan selkä suoristui neljä kertaa, eikä hätätilaa julistettu tällä kertaa.

Treenimotivastio on edelleen hyvä, raudat nousee ihan kiitettävästi. Jotenkin nyt vain oma peilikuva korpeaa. Reidet tuntuvat kasvavan kohisten, mutta yläkroppa jatkaa samaa huttua loputtomiin. Kaloreiden lisääminen on myös tarjonnut pientä bulkkimahaa kehiin, mutta koitan hokea itselleni ettei ne muutkaan kehon osat ilman kaloreita kasva...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti