perjantai 2. toukokuuta 2014

Motivaatiomonttu

Olen aina kehunut kuinka motivaatiota riittäisi vaikka pienelle pitäjälle. Piti tämäkin päivä sitten nähdä, ettei salille raahautuminen nappaisi millään. Eniten kivistää ettei mitään tiettyä syytä tälle olotilalle ole. Väsymys on viime aikoina ollut aika krooninen, epäilen että ennätys siitepölykausi vaikuttaa minuunkin - vaikka aiemmin en pahemmin ole oireillut.

Rauta on noussut ihan kivasti ja monesta treenistä kokenut onnistumisen iloa. Viime sunnuntaina nelostreenissä repäisevä mavesarja 3x135, 3x137, 3x140, 3x142, 3x145, 3x147, 1x150.

Silti kynnys lähteä tositoimiin on ollut isompi ja liian monessa treenissä loppua kohden kasvava "eivittuenjaksanitkuttaa". Peilikuva ei tällä hetkellä tyydytä lainkaan, vaikka ongelma lienee vain liika itsekriittisyys.

Ohjelman muutokset lisääntyneinä maksimivetoineen vaikuttavat ihan ok:lta, vielä paha sanoa onko vaikutus kehitykseen merkitävä. Ainakin on tullut tehtyä tunnollisemmat lämmittelysarjat, kun itse tuloskortin repäisyt jäävät yhteen tai kahteen sarjaan.

Viime viikko jaksottui ihan asiallisesti, tällä viikolla vappu ja muut "kiireet" rikkoivat rytmiä sen verran että nyt loppuviikosta pitäisi tempoa kolme tiukahkoa treeniä putkeen. Yritetään, motivaatiomontusta huolimatta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti