lauantai 10. toukokuuta 2014

Kohti kahtasataa ja sen yli

Muutaman vinkuvonku valivali viikon jälkeen puoliksi huomaamatta tällä viikolla on kertynyt jo viisi treeniä, kaikki vielä  yleisfiilikseltään ihan hyviä.

Aiemmin jo mainitsin että 150kg pyöreä lukema meni konkreettisesti rikki mavessa, vieläpä pitkän noususarjan viimeisenä ykkösenä (17 nostoa alla). Tällä viikolla pistin saman lukeman myös smith-kyykkyyn (3x140, 3x142, 3x145, 3x147, 3x150).

Näissä "isoissa liikkeissä kehitys on edelleen kiitettävän nousujohteista. Hieman jännitän milloin tulee joku seinä vastaan ja aletaan junnaamaan paikallaan, kuten penassa kävi jo aikaa sitten. Kuitenkin, seuraava sulka hattuun näistä sitten kahdessa sadassa - katsotaan kauanko joutuu räpistelemään sen eteen.

Muutaman treenin olen vetänyt nyt uudessa Kampin Elixiassa ja onhan siellä vielä pieniä häiritseviä puutteita (jotka varmasti tosin pian korjataan). Pahimpana lisäpainovöiden ja etenkin pienten kiekkojen puute - koko talosta löytyy kaksi kappaletta 2.5kg levyjä, 1.25:ia ei lainkaan!  Muuten paikka on edelleen toimiva ja yllättävän rauhallinenkin. Viikonlopputreeneihin hyvä vaihtoehto, arkisin kuitenkin Salmisaari ja Larun sali ovat kätevämmin matkojen varrella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti