torstai 8. toukokuuta 2014

Miksi salista somettaminen on niin facepalm?

Punttihommista vaahtoaminen elävässä elämässä on oma lukunsa, josta saa usein huvittuneita ilmeitä ja päänpudistelua. Mutta etenkin salitreeneistä somettaminen tuntuu ärsyttävän harvinaisen monia.

Eräs varteenotettava kehonrakentajakaveri päivitti jokunen aika takaperin: "Meinasin tehdä salipäivityksen, mutta alkoi nolottaa jo etukäteen". Kommenttiini "Miksi?" en silloinkaan saanut vastausta.

Treeniin liittyvillä postauksilla ainakaan minä en yritä leijua tai olla jotenkin muita parempi ihminen. Rauta on vain erittäin iso osa arkeani - ja arjestaanhan ihmiset yleensä someen päivittelevät. Uudet omat nostoennätykset aiheuttavat onnistumisen iloa, siinä missä jollekin toiselle esimerkiksi kotikeittiössä pyöräytetty herkullinen piiras. Ja sellaisia asioitahan me haluamme sosiaaliseen mediaan jakaa.

Miksi treenipäivitysten pitäisi olla poikkeus ja tabu?

2 kommenttia:

  1. En osaa tähän sun kysymykseen oikein vastata, mutta luulen että on aika pitkälti kyse on siitä keitä sinulla on Facebookkavereina tai someseuraajina. En ole ainakaan itse saanut koskaan kritiikkiä mun päivityksistä vaikka en muusta kirjoitakaan kuin treeniin liittyvistä asioista.

    Mun on myöskin vaikea uskoa että kuvailemasi reaktiot johtuisivat siitä että "jengiä ei kiinnostaisi treenijutut", koska mun blogissa käy viikottain keskimäärin yli 10 000 yksilöityä kävijöitä ja kirjoitan juurikin siitä punttitreenistä. Ehkä jos niitä päivityksiä tulee joka tuutista niin alkaa ärsyttämään aiheesta riippuen? Tai sitten perus vihaajasyndrooma, että vihataan sitä mistä ollaan kateellisia tai mitä haluttaisiin itse olla. Kotisohvalta kun meinaan on helppo vihata niitä jotka salista päivittää kun itse syö neljättä pullaa ja olo on sen mukainen :D

    http://punttimimmi.fitfashion.fi/

    VastaaPoista
  2. Tässä on yksi oleellinen ero - sä oot nainen :) Ja se merkitsee treenipostauksien suvaitsevaisuudessa paljon. Arvaa mitkä postaukset on kaikkien aikojen luetuimpia minun blogissani? Ne joissa kuvissa esiintyy tuo parempi puoliskoni :)

    VastaaPoista