sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Jotain tuttuu, jotain uutta

Hiljaista blogissa, mutta niin on ollut salillakin. Kaikki kirosanat sairastelujen osalta on jo lauottu useaan otteeseen, joten sanotaanko lyhyesti vain että AMMUN seuraava nuhanenän joka lähelleni koittaa hilautua.

Kulunut viikko on siis mennyt jälleen flunssaillessa. Tyttöystävä ja puoli duunipaikkaakin ovat riutuneet saman taudin kourissa, joten ihmehän tuo olisi ollut jos ei omallekin kohdalle olisi osunut. Onneksi ehdin juuri saada suoritettua edellisen jakson kovan viikon, joten ihan pahimmoilleen saigoni ei iskenyt rikkomaan treenejä.

Perjantaina kävin varovasti kokeilemassa kevyttä ykköstreeniä ja aika räpiköintiä se vielä oli. Karjuin palauttelupainoilla penkissä kovempaa kuin kovan viikon maksimirunttauksissa ja sarjatauoilla vuoroin yskittiin keuhkoja pihalle tai niistettiin. Turhahko reissu ja suosiolla lepoa vielä viikonlopun yli.
Ohjaajaltani sain ohjeeksi jättää keventelyviikon tästä toivuttua suosiolla väliin. Vaikka flunssa ei optimaalinen palautumistila olekaan, on taukoa tullut riittävästi. 

Uudella jaksolla tuleekin hieman uusia tuulia, sillä seuraavat kolme viikkoa vedetään pääliikkeissä ja useassa muussakin jatkuvasti maksimitoistoja punaiselle. Mielenkiintoista, raportoin ensi kerralla miltä homma vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti