tiistai 8. huhtikuuta 2014

Huikeeta tukea

Haluan jakaa teille rakkaat lukijani heureka-elämyksen tuotteesta, joka on ampunut minun treenini aivan uuteen ulottuvuuteen! Itse en treenaa enää päivääkään ilman näitä ja suosittelen kokeilemaan.

Mega.Lift on suht tuore brändi markkinoilla, mutta moni aktiivitreenaaja on jo löytänyt nämä mahtavat tuotteet. Mega.Lift ilmestyy pian useiden suurempien urheiluliikkeiden valikoimiin, mutta varaslähdön saat tilaamalla suoraan verkkokaupasta klikkaamalla TÄSTÄ! Kannattaa tosin olla nopea, sillä maahantuojakin on hätää kärsimässä tuotteiden valtavan menekin takia. Antamalla tilauksen yhtydessä koodin salinpieninmieskäskimunostaateiltä saat 0,2% alennuksen tilauksen verottomasta loppusummasta, poislukien pakkaus-, toimitus- ja käsittelykulut!

Homman jujuhan on sama kuin nostovyötä käyttäessä, tällä rintavyöllä vain tuetaan keskikropan sijasta rintalihaksia. Etenkin penkkipunnerruksessa hyöty on merkittävä, itse sain lisätä työsarjoihin samantien noin +10% painoja huoletta.

Rintavyön tehokkuus on todettu jo useissa dermatologisissa testeissä ja tiukan nostotreenin lisäksi ne sopivat erinomaisesti myös lenkkeilyyn, sauvakävelyyn, seinäkiipeilyyn ja laskuvarjohyppyyn. Itsehän olen käyttänyt näitä jo muutamana päivänä ihan töissäkin, tuntuu vaan niin hyvältä ettei malta ottaa pois.

Kirjoita kommenttikenttään mikä on suosikkivärisi Mega.Liftin valikoimassa, kaikkien vastanneiden kesken arvon 0,5 euron lahjakortin verkkokauppaan!


#jokurotiblogimainontaan


3 kommenttia: